JUHLAVA
JUUSTOTARJOTIN

Varaa juustotarjottimelle seuraavia juustolajeja:

•  Sitruuna-pistaasibrie tai Sampanjabrie
•  Brie Pittoresque
•  Basiron Rosso Gouda
•  Rambol yrttituorejuusto
•  Primadonna Maturo
•  Danablue

Määräksi riittää 150-200g / juusto / ruokailija. Varaa tämän lisäksi keksejä, hyytelöitä, tuoreita marjoja ja kasviksia.

Ota juustot huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen tarjoilua. Juustojen maut tulevat huoneenlämpöisinä paremmin esille.

Leikkaa juustoista halutessasi valmiita annoskokoisia paloja. Voit myös asetella juustopalat tarjottimelle sellaisenaan. Varaa eri juustolajeille omat veitsensä.

Laita juustot ja niiden kanssa tarjottavat raaka-aineet kauniisti esille. Asettele juustot myötäpäivään. niin että maistelu ailkaa miedoimman makuisesta ja etenee voimakkaamman makuiseen juustoon.

Nauti juhlavan juustotarjottimen kanssa kuohuvaa juhlajuomaa!

Juomasuositus: Val d'Oca Prosecco, 597217

Valitse kuukauden resepti:

Pasta Alfredo

Juhlava juustotarjotin

Wasabigoudalla täytettyä broilerinrintafileetä

Rustiikki talonpoikaiskeitto

Paahdettu bataattikeitto