Rustiikki talonpoikaiskeitto
PRIMADONNA MATURO

Raaka-aineet 4:lle

1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
2 sellerinvartta
1 fenkoli
0,5dl oliiviöljyä
1tlk säilöttyjä tomaatteja
1-2tl merisuolaa
Mustapippuria rouhittuna myllystä
Chilirouhetta
1tlk säilöttyjä valkoisia papuja
Kasvisliemikuutio, 1l vettä
Tuoretta timjamia ja oreganoa
2 siivua edellispäiväistä vehnäleipää
200g Primadonna Maturo juustoa

Kuori ja paloittele kaikki kasvikset ja juurekset ronskeiksi, suupalan kokoisiksi paloiksi. Kuullota sipuleita hetki kattilassa, tilkassa oliiviöljyä. Lisää muut kasvikset ja kuullota niitä noin viiden minuutin ajan. Lisää säilötyt tomaatit, vesi ja kasvisliemikuutio. Anna keiton kiehua hiljalleen noin 15 minuutin ajan.

Paloittele leipäsiivut kuutioksi, raasta juusto ja hienonna yrtit. Lisää valutetut pavut ja yrtit keittoon ja anna kiehua vielä noin viisi minuuttia. Lisää leipäkuutiot lautasen pohjalle ja annostele kuuma keitto niiden päälle. Ripottele pinnalle runsaasti juustoraastetta ja lorauta vähän oliiviöljyä.

Juomasuositus: Leyda Las Brisas Pinot Noir, 475537

Valitse kuukauden resepti:

Pasta Alfredo

Juhlava juustotarjotin

Wasabigoudalla täytettyä broilerinrintafileetä

Rustiikki talonpoikaiskeitto

Paahdettu bataattikeitto